Indflytterinterview Lene og Mogens Larsen

Tilflytterinterview Lene – en endnu ikke tilflytter

 

 

Tilflytterinterview Lene – en endnu ikke tilflytter

 

Tilflytterinterview Lene – en endnu ikke tilflytter

Lene Larsen bor på en gård sammen med sin mand, Mogens. De bor på Langhede, der ligger sydøst for Søndersø, men de har begge et stort ønske om at flytte til Gerskov.

 

Lene arbejder på daghøjskolen ”Femkanten” i Søndersø, hvor man modtager demensramte, mens Mogens arbejder på Vandcenter Syd på Hjorslevvej i Otterup. Mogens cykler hver dag til og fra arbejde, og det er en af grundene til, at de gerne vil flytte til et sted, der ligger tættere på Otterup. Dertil kommer, at de bor på en stor ejendom og ville foretrække at bo i noget, der er mindre.

 

Vil gerne flytte til Gerskov

Derfor begyndte Lene og Mogens at se sig omkring efter et sted, hvor de kunne slå sig ned, og det har ført til, at de er blevet helt vilde med Gerskov.

 

Gerskov er en utrolig charmerende og uspoleret landsby, siger Lene, og når vi kører rundt i området, lægger vi mærke til, at alle hilser på os – også selv om de ikke kender os. Så vi har indtryk af, at her bor mange rare mennesker, der kommer hinanden ved.

 

Vi har også set kirkegården ved Gerskov kirke. Det er en oplevelse i sig selv, for den er altid så velplejet og fin.

 

På besøg i Gerskov kirke

Så var det, at jeg for et par år siden tog mod til mig og tog til gudstjeneste i Gerskov kirke juleaften, og fra det øjeblik var jeg solgt – det var simpelthen så hyggeligt.

 

Derefter er det gået slag i slag med at jeg er blevet mere og mere involveret i kirken, og jeg har lært mange af de folk, der kommer der, at kende. Der er så mange rare mennesker, der kommer i kirken. Man bliver modtaget med åbne arme. Jeg havde ikke været der ret mange gange før en sagde, at jeg kunne løse sognebånd, og det har jeg så gjort.

 

Når man kommer som ny, ser man det sociale i kirken, og det er ikke noget, jeg har oplevet tilsvarende andre steder. Nu er jeg så kommet med på ”Rejseholdet”, som er 20 frivillige, der hjælper til med gudstjenesten. Nogle af os læser for eksempel tekster op. Desuden er jeg kommet med i strikkeklubben (se side 4 og 5), og det er utrolig hyggeligt.

 

Derfor er tilknytningen til kirken der, og så kan vi håbe på, at boligen kommer. Nu går vi så og venter og håber, at der bliver et godt hus til salg i Gerskov, slutter Lene.

 

 

Tilflytterinterview Lene – en endnu ikke tilflytter

Skriv et svar