Intro

Folkekirken www.oestrup-skeby-gerskov-kirker.dk

Vi siger velkommen til vores hjemmeside via Intro Gerskov Skeby Østrup Kirker, der er færdig og overtager fra den gamle hjemmeside den 30.04.17.

 

Intro til domæner og forside

 

Vores nye hjemmeside linkes 30.04.17 fra vores 4 domæner østrupkirke.dk, skebykirke.dk, gerskovkirke.dk, østrup- skeby-gerskov-kirker.dkder alle viderestiller til denne hjemmeside.

 

Intro Oestrup-Skeby-Gerskov-Kirker https://www.oestrup-skeby-gerskov-kirker.dk/

 

Første gang at du besøger hver side, samt undersiderne, tager det tid at komme ind på hver side, fordi den skal kendes først af Google.

Næste gang du besøger samme side, tager det kun kort tid, før den vises. Så klik dig igennem alle sider. Næste gang du klikker på en side,  går det super hurtigt. Det er fordi vi har 84+ sider;)

Desuden handler det om din netopkobling, der generelt er langsom her ude på landet…..

 

Landingssiden https://www.oestrup-skeby-gerskov-kirker.dk kommer du fremover til, når du søger individuelt på kirkerne i Google, og på forsiden finder du vores indlæg.

 

Alle nye indlæg fra Kirkeblade er synlige på forsiden, som billeder, med en kort tekst og link til at læse mere på tilhørende undersider.

 

Du finder  links til videoer, der er optaget af Peter Yndgaard samt nogle fotos, hvor Provst Keld Balmer Hansen interviewer lokale omkring deres Liv på undersiden Livsfortællinger & Livsværk. Du klikker bare på et af billederne, så kan du se den valgte video. Du kan også klikke på linket herefter, så kan du læse om tilblivelsen af Livsfortællinger & Livsværk.

 

Du kan også klikke på linket herefter eller på billedet, så kommer du til Peter Yndgaards videokanal på Youtube.

 

Videos af Peter Yndgaard https://www.youtube.com/channel/UCuUQDzjUIHLuWW0XSKROTnA

 

Carsten Michael Pedersen (CMP) med i redaktionsgruppen af Kirkeblade, har taget mange af fotos til hjemmesiden.

Du kan se CMP’s fotos på vores hjemmeside. Du kan se CMP’s øvrige fotokunst på link eller ved klik på billedet.

Solnedgang CMP http://www.cmpedersen.dk/
Solnedgang CMP http://www.cmpedersen.dk/

 

Desuden er der billeder og tekst ved Keld og mange lokale, der deler billeder med os alle i alle forskellige størrelser og opløsning;)

 

Billeder vises bedst i skærmstørrelse 1024 * 1024 pixels, fordi WordPress Temaet Oria, som vi bruger, sætter max. billedstørrelse hertil.

 

For at komme tilbage til landingssiden (Forsiden), med overblik over Indlæg, klikker du på Korset eller på Sidetitlen på billedet foroven. Det kan du gøre på alle sider.

 

Baggrunden, som også ses i galleriet nedenunder, har mønstret fra logoet med Folkekirkens symboler, som er ændret i farven til lys grå. Vores symboler er Korset, Englen, Ankeret, Hjertet, Fisken, Kirken, Skibet og Krucifikset, samt flere. Se symbolerne under Handlinger. Læs mere om Folkekirkens symboler ved at klikke på teksten.

 

Vores valgte kors, med farvede symboler og baggrund i 2 grønne farver, er fremkommet ved, at vi har bibeholdt de farvede symboler for det nye symbolmateriale fra Folkekirkens nye logos.

 

De to grønne baggrundsfarver er fremkommet ved at anvende de to grønne bladfarver fra symbolet for grønne kirker, hvor provst Keld Balmer Hansen er primus motor.

 

Læs mere om 3 Grønne Kirker på undersiden.

 

 

 

Intro Gerskov Skeby Østrup Kirker

Øverst på Introsiden finder du kirkernes overordnede billede, der er synligt på alle sider, samt menubjælken, hvor du kan vælge oversider eller en af de mange undersider.

 

Til højre på siden kan du se links og  information om gratiskørsel for gangbesværede, henvisning til sjælesorg.

 

På de enkelte sider er der skrevet generel information om det aktuelle emne.

 

Nederst på alle sider findes Folkekirkens logos og erklæring om copyrights.

 

Hjemmesiden samt nogle fotos er udarbejdet af Birgitte Volkert.

Du kan læse mere på siden Om kirkernes hjemmeside – denne.

 

På næste side kan du læse om 3 Grønne Kirker.