GDPR – Persondata og cookies politik

GDPR © Østrup Skeby Gerskov Kirker https://www.oestrup-skeby-gerskov-kirker.dk

 

Vi har fortalt om Om kirkens hjemmeside (Denne) på sidste side. Nu kan du læse om aktiviteter i vores GDPR – Persondata og cookies politik.

 

Persondata og cookies information på www.østrup-skeby-gerskov-kirker.dk

 

 

Persondata

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler ikke oplysninger, der kan henføres til dig på hjemmesiden udover email og cookies.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bliver indsamlet via Google Analytics og er anonymiseret (3. part cookies).

 

Fotos

Fotos på hjemmesiden er, som udgangspunkt, godkendt af personer synlige på fotos. Alle, som ses på fotos, kan til enhver tid maile til os og bede om at få fjernet billeder på siden eller retusheret eget ansigt sløret.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Vi indsamler oplysninger for at forbedre indholdet, samt for at levere de services, du har efterspurgt, fx at sende email.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke data til tredjepart. Vi benytter dog en række tredjeparter til behandling af data, herunder Google Analytics for at indsamle statistik om brug – men ikke brugere – af østrup-skeby-gerskov-kirker.dk, Facebook til indsamling af pixels. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi har indgået databehandleraftale, som sikrer, at data bliver behandlet efter EU’s persondataforordning.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse om indsigt i data kan ske til Provst Keld B. Hansen.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet (eksternt link).

 

 

Cookies

Når du besøger hjemmesiden, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

 

Vi indsamler oplysninger på to måder:

  • Ved at du selv afgiver oplysninger, fx mailer til os.

  • Ved brug af såkaldte cookies.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamler samt formålet med at indsamle information.

Hjemmesiden anvender ‘cookies’, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

 

Vi bruger cookies fra:

  • Google Analytics til at undersøge, hvordan websitet bliver anvendt, så vi kan forbedre vores indhold.

  • Facebook for at målrette vores indhold, så du får indhold, du (forhåbentlig) vil læse/lytte/se.

  • Kontaktformularen og hjemmesidens email gemmer din email, når du skriver til os.

NB: Oplysningerne i statistikkerne er anonymiserede, og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies ved at trykke på knappen Afvis.

Vær opmærksom på, at du mister mange brugervenlige fordele, hvis du ikke vil bruge cookies, fx at sitet ikke længere kan huske de informationer, du ønsker at sende til os.

 

Når du har truffet et valg eller ønsker at ændre dit valg

Når du har tilladt cookies forsvinder valgmulighederne forneden på siden. I stedet for ses svagt en knap i venstre hjørne med et tandhjul på (vandmærkeknap). Hvis du holder musen over tones knappen tydelig med link til infoboks, hvor du, ved tryk på knappen, kan læse vores cookies politik på alle sider.

Du ændrer dit valg ved først at vælge ryd browserdata i din Google browser. Gå til Indstillinger, vælg Avanceret og vælg så Ryd browserdata. Så får du valgmulighed igen, når du åbner vores hjemmeside Østrup-Skeby-Gerskov-Kirker.dk.

 

 

Udgiver

Østrup-Skeby-Gerskov-Kirker.dk er ejer og publicerer.

 

 

På næste side kan du se i vores Kalender.