Udvikling af de 3 Kirker

 

Vi har fortalt om Tilflyttere på sidste side. Nu fortæller vi om Udvikling af de 3 Kirker.

 

Udvikling af de 3 kirker sker på forskellig måde. Alle kan komme med foreslag til nye tiltag. Sognerådet er aktive i lokalområdet og du kan læse meget mere under Borgermøder.

 

Udvikling af de 3 kirker – Mere liv i landsby og kirke

Vita Andreasen og Tyge Mortensen på billedet ovenfor var til Borgermøde efterår 2016.

 

Jeg tænker, at det, der optager mange afos, der bor på landet, er, hvordan vi gør det sted, hvor vi bor, til et attraktivt og et levende sted, hvor man har lyst til at blive boende, og som andre gerne vil flytte til.

Skovløkkeområdet (som er Østrup sogn og Skeby sogn) er allerede et aktivt og et attraktivt sted med skole, kirke og med mange foreninger.

Men ved at vi får talt noget mere sammen på tværs, kan der opstå endnu mere kreativitet og endnu mere liv.

Nyt kirke og landsby projekt Filosofien bag et nyt kirke- og landsby projekt, som kommer til at foregå her hos os i det kommende år, er netop, at vi bringes sammen på tværs af foreninger og institutioner
og – mens vi drikker en masse kaffe sammen 🙂

 

– slipper kreativiteten og inklusionen løs i lokalsamfundet.

Projektet ledes af Vita Andreasen, Føns, (”kirken på landet præst”) og Tyge Mortensen, Rudme (”strategisk og visionært tænkende
landsbyudvikler”).

 

De vil sørge for at processen i løbet af det næste år får luft under vingerne, og derfor kommer du sikkert til at høre mere om det.

I første omgang bringes menighedsråd, lokalråd og skole sammen. Derefter inviteres endnu flere folk til at være med i samtalen.

 

Mere omtale af projektet kan du finde i følgende artikel: http://www.fyensstift.dk/aktuelt/nyheder/samskabelse

 

Udvikling af de 3 kirker Mick, Nanna, Emil og Flemming https://www.oestrup-skeby-gerskov-kirker.dk/
Udvikling af de 3 kirker Mick, Nanna, Emil og Flemming https://www.oestrup-skeby-gerskov-kirker.dk/

 

Udvikling af de 3 kirker  – Studerende arbejder med fornyelse i kirkerne     

 

Vi er fire studerende fra pædagogseminariet.

 

I forbindelse med studiet, er vi i gang med et innovationsprojekt. Her har vi taget udgangspunkt i Østrup, Skeby og Gerskov kirker, da vi alle brænder for at skabe et koncept der har til formål, at gøre de danske folkekirker mere attraktive og moderne.

 

I løbet af de næste 4 måneder vil vi fokusere på, at få flere til at benytte sig af kirken og deres mange tilbud, derudover vil vi selv stå for et spændende arrangement, som I kommer til at høre mere om i den nærmeste fremtid. Vi er åbne overfor tiltag fra jer, hvis i har nogle spændende idéer i brænder inde med, eller noget i gerne vil høre om er muligt at fuldføre inden for kirken. – så kontakt os eller præst Keld B. Hansen.

Så glæd jer! Vi glæder os i hvert fald til at se jer. Herunder en individuel præsentation af os:

 

Flemming
Jeg er en mand på 30 år, der oprindeligt kommer fra Als i Sønderjylland. Jeg flyttede for 2 år siden til Odense sammen med min kæreste Malene for at studere. Oprindeligt er jeg uddannet
kontorassistent, men jeg brændte mere for at arbejde direkte med mennesker, det er derfor jeg har valgt pædagoguddannelsen.

 

Emil
Jeg er 22 år gammel, født i Brobyværk, opvokset i Årslev og nu bosat i Odense. Jeg er den næst yngste, ud af en familie på 6. Jeg er en kreativ fyr, og jeg sætter pris på god mad og hygge.

I min fritid går jeg meget op i fodbold, specielt Manchester United og Odense Boldklub er mine personlige favoritter.

 

Mick
Jeg er en mand på 31 år, der bor i hus i Odense sammen med min kæreste Camilla og min datter Emily (5år). Jeg er vokset op i Bogense med min mor og min søster. Jeg gik på Bogense skole til og med 10’ende klasse, hvor jeg derefter begyndte på handelsskole i Odense.

Jeg arbejdede i en del år som salgskonsulent. Men da jeg altid har haft lyst til at arbejde med mennesker på et mere personligt plan end bare det at sælge dem et produkt eller vejlede dem om dette, tog jeg beslutningen om at gøre noget ved det og søge ind på pædagoguddannelsen. Jeg vil gerne lave noget der gør mig glad, og som jeg kan føle stolthed over.

 

Nanna

Jeg er en ung kvinde på 21 år. Jeg kommer oprindeligt fra en lille by ved vandet, kaldet Gjerrild, som ligger på næsetippen af Djursland.
Jeg er pjattet med naturen og løber og går ofte ture i nogle af de nærliggende grønne områder i Odense. Derudover er jeg rigtig glad for at møde nye mennesker, da jeg tror på, at man kan lære rigtig meget af hinanden og vores forskelligheder.

 

Flemming Petersen 29873861 – flpe2@stud.ucl.dk

 

Emil Grønbech 42523240 – egje@stud.ucl.dk

 

Mick Uhrenholt 23623339 – miuh@stud.ucl.dk

 

Nanna Poulsen 29717529 – nnpo@stud.ucl.dk

 

Udvikling af de 3 kirker – Flere lokale møder 

 

På næste side kan du læse om Vanddag for alle børn i sommerferien.